De beste versie van jezelf

Multidisciplinair, de Stay Young Clinic richt zich niet alleen op de jeugd van het gezicht.

Het biedt ook een prachtig scala aan behandelingen om de uitstraling van de teint wakker te maken, de probleemhuid te zuiveren, de zichtbaarheid van poriën te verminderen, pigmentvlekken, acnelittekens of tekenen van vermoeidheid te wissen.

De Stay Young Clinic beschikt over de nieuwste generatie regeneratie- en remodelleringsapparatuur op basis van zuurstoftherapie, naaldloze mesotherapie (met de door de sterren geprezen Medical Jet), lymfedrainage, radiofrequentie, fotostimulatie, cryolipolyse of ook weer cellulaire stretching (gezichtsyoga).

Video afspelen

Better aging!

Cellulair rekken

Stel je een sportles voor je gezicht voor! In zekere zin is dit wat de celrektechniek die in instituten wordt aangeboden, biedt. We leggen je alles uit over deze anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert om de huid te verstevigen.

Deze behandeling kan zowel voor vrouwen als voor mannen uitgevoerd worden bij de eerste tekenen van een verslapte huid.
De +: Hiermee kunt u het ovaal van het gezicht opnieuw tekenen, werkt op de toon van de huid, stevigheid, ontgifting, rimpels en fijne lijntjes.

Radiofrequentie

Radiofrequentie (RF) is een unieke, niet-invasieve anti-rimpelbehandeling die magnetische golftechnologie gebruikt om de slappe huid te verstevigen en de effecten van veroudering om te keren voor een verjongd en jonger uiterlijk.


RF-therapie maakt gebruik van laagenergetische straling om de diepe laag van uw huid, de dermis genaamd, te verwarmen. Deze warmte stimuleert de aanmaak van collageen om de tekenen van rimpels en slappe huid te helpen verbeteren. Onderzoek heeft aangetoond dat RF-therapie over het algemeen veilig is en effectief kan zijn bij de behandeling van milde of matige tekenen van veroudering.

MedicalJet

Het is een diepwerkende maar zachte exfoliant voor de gevoelige huid. Het is ideaal voor zonnige klimaten en in de zomer omdat de actieve ingrediënten niet reageren op zonlicht.

Als een essentieel ingrediënt in Renewal Complex 4, verheldert het de teint en maakt het de huidtextuur glad. Dit anti-aging zuur wordt veel gebruikt om rimpels en oneffenheden te verminderen en om huidverjonging te bevorderen.

Appelzuur kan de dode huidlaag onmiddellijk verwijderen, voor een helderdere en stralendere teint.

Als bevochtigingsmiddel helpt appelzuur vocht vast te houden om de hydratatie te behouden. De superieure buffercapaciteit handhaaft de gezonde pH-balans en beschermende barrière van de huid, waardoor uitdroging en acne worden voorkomen.

Appelzuur bevordert een hoge celvernieuwing in de huid, wat leidt tot:
  • Minder fijne lijntjes en rimpels
  • Gelijkmatige teint en textuur
  • Verminderde onvolkomenheden
Video afspelen

Wat maakt de Jet Peel-technologie zo uniek?

Het combineert zuurstof en een vloeistof zoals water, anesthetica of huidvoedingsstoffen om een ​​straal van microdruppeltjes te creëren. Het bereiken van een snelheid tot 600 ft / sec. Deze krachtige maar zachte spray kan worden gebruikt om het huidoppervlak te exfoliëren zonder irritatie te veroorzaken.

Het bereiken van een huiddiepte tot 4,5 mm (3/16 ″) – zoals bewezen door de Universiteit van Leipzig, Duitsland – JetPeel-technologie voor transdermale infusie kan worden gebruikt voor infusie van huidvoedingsstoffen zonder naald om een ​​verscheidenheid aan huidaandoeningen te corrigeren.

Jetpeeldiepte in vergelijking met andere technieken

Het geheim van de schoonheid van de sterren!

Zuurstof

Verzachtende acne. Het is bekend dat zuurstof de wondgenezing versnelt en ook sommige bacteriën kan doden. Dit is de reden waarom plaatsen met een laag zuurstofgehalte, zoals vliegtuigen, huidproblemen kunnen veroorzaken. Om deze redenen kunnen gezichtsbehandelingen met zuurstof helpen om acne te kalmeren en Propionibacterium acnes te doden, dat bepaalde soorten acne veroorzaakt.

 

Andere voordelen van zuurstof:

Het belangrijkste voordeel van gezichtsbehandelingen met zuurstof is dat ze het de poriën gemakkelijker maken om hyaluronzuur en andere krachtige ingrediënten op te nemen. Afhankelijk van de gebruikte serums, variëren de voordelen.

Zuurstof gezichtsbehandelingen kunnen een grote hoeveelheid vitamines of plantaardige ingrediënten aan uw huid leveren, wat kan leiden tot een stralende en stralende huid.

Dankzij een straal van 97% zuivere zuurstof en hyaluronzuur herwint de huid maximale hydratatie en dus een stralende teint.

Zuurstof helpt de bloedcirculatie naar het gezicht te verbeteren, waardoor de huid er helder en stevig uitziet.

Diepe peelings (TCA)

Een van de meest populaire soorten chemische peelings zijn TCA-peelings. Deze behandelingen maken gebruik van trichloorazijnzuur (TCA) om de beschadigde bovenste huidlaag te verwijderen, die volgende week wordt vervangen door een gladdere, helderdere, egalere en jonger uitziende teint.

Deze behandeling wordt aanbevolen voor mensen met hyperpigmentatie, verkleuring, ongelijkmatige textuur, sproeten, acnelittekens of andere huidonvolkomenheden.

Voor / Na