Voor het lichaam biedt het centrum een ​​ruime keuze aan behandelingen om lelijke uitstulpingen, spataderen en striae, gladde kuiltjes, stevig weefsel, enkele centimeters verliezen of overtollig haar weg te werken.

Cryolipolyse

Een echt alternatief voor liposuctie, cryolipolyse (vernietiging van vet door koude) is een recente, selectieve, niet-invasieve, pijnloze liporeductiemethode die plaatselijke vetophopingen elimineert.


Voor wie?
Mannen of vrouwen die vetophopingen willen verwijderen.


Gebieden:

Hoeveel sessies?
Afhankelijk van het aantal cm vet zijn 1 tot 2 sessies nodig met tussenpozen van 4 weken.

Resultaten?
Eindresultaat na 4 weken
Verlies van 3 cm vet.

Cellulair rekken ®️

Het wordt gebruikt om het silhouet opnieuw vorm te geven en cellulitis aan te pakken door vet te verminderen en de afvoer van gifstoffen te versnellen.

Multi-effect behandeling:

Cellular Stretching®️ mobiliseert tegelijkertijd twee huidplooien, wat onmogelijk handmatig te reproduceren is.

Dankzij onze expertise hebben we kunnen vaststellen dat, afhankelijk van de gebruikte verwerkingskracht, de weefselstimulatie oppervlakkiger of dieper is. Met andere woorden, als je een relatief lage verwerkingskracht gebruikt, richt je je op de dermis en stimuleer je de fibroblast, de jeugdige cel die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen en elastine. Aan de andere kant, als u de behandelingskracht verhoogt, ligt het werkingsniveau meer op de hypodermis, meer in het bijzonder op de adipocyten, cellen van dunheid, waardoor lipolyse op natuurlijke wijze kan worden geactiveerd, de voorraadvermindering van vetten.

Radiofrequentie

Een echte innovatie op het gebied van lichaamscontouren, RF Corps behandelt effectief de problemen van cellulitis en slappe huid door het metabolisme van de behandelde gebieden te stimuleren en te verbeteren, of het nu de buik, armen, benen of billen zijn.

Meest :

Gebieden:

Pressodynamica

Kent u de traditionele pressotherapietechniek die zware of gezwollen benen verlicht?

Ontdek de nieuwste innovatie, de PSX, een compendium van de beste technologieën voor een nog efficiënter resultaat. Dankzij een druk en golven die in de laarzen worden uitgeoefend, stimuleert en herleeft de pressodynamica de veneuze en lymfatische circulaties.

Meest :

Voor / Na